Bjarne Riis' børn ville ikke se Anne Dorthe

Anne Dorthe Tanderup

Anne Dorthe Tanderup

Foto: Lars H. Laursen
Ny bog afslører også, at eks-håndboldstjernen aldrig har talt med Bjarne Riis' første kone.

Anne Dorthe Tanderup fortæller i bogen "Verdens bedste mor" om mødet med Bjarne Riis' to drenge fra hans første ægteskab. Thomas og Jesper, som i dag er henholdsvis 17 og 19 år.

- Jeg vidste jo godt, at Bjarnes drenge ikke var vilde med mig i starten. De første gange, Bjarne havde dem på besøg, flyttede jeg ud af lejligheden og forsvandt i to dage. En dag sagde han til dem. "Næste gang er Anne Dorthe her".

"Så vil vi ikke komme", svarede de. Bjarne sagde til dem. "Hør her, sådan hedder det ikke".

- Og næste gang modtog vi dem i mine forældres sommerhus, hvor jeg havde det sådan, at de kom for deres fars skyld. Jeg måtte være et serviceorgan, så de havde al den tid, de ville, med deres far. De var der i tre dage, og jeg lavede mad og ryddede op. Jeg var bare en flue på væggen, der sørgede for, at de hyggede sig. Jeg skulle ikke sidde på deres far - ikke kysse og holde i hånd.

Men også den historie er endt godt. I dag, 11 år senere, er drengene og deres papmor de allerbedste venner. Det har udviklet sig stille og roligt, siger Anne Dorthe, som dog også afslører, at hun aldrig har talt med sin mands første kone.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden