24. aug. 2010
Af af Thomas Flindt

Bo Hamburger går konkurs med sit malerfirma

Bo Hamburger med sin kone Sanne
Bo Hamburger med sin kone Sanne
Foto: Claus Poulsen
Ex-cykelrytteren Bo Hamburgers forretning er begæret konkurs efter kun at have eksisteret i to år.

For fire år siden indstillede Bo Hamburger cykelkarrieren - en karriere, der bl.a. indeholdt en Tour de France-etapesejr. Efterfølgende tog han pløkkerne op i Toscana og flyttede hjem til Danmark.

Allerede før sin karriere i sadlen havde Bo færdiggjort en maleruddannelse. Den gjorde han brug af for to år siden, da han stiftede sit eget malerfirma, Bo Hamburger APS.

Desværre for ham er tiderne imod ham, og efter to år på farten har han måttet dreje nøglen om. Sø- og Handelsretten har netop begæret ham konkurs.

- Det har jeg det selvfølgelig ikke godt med. Det er klart, at man jo også et eller andet sted er noget ærekær. Det er da lidt trist, men desværre har det været hårde tider for mange, siger Bo Hamburger til Erhvervsbladet.

Ifølge ham selv så har hans mangel på erfaring inden for branchen haft en del af skylden i konkursen. Derfor har han ingen planer om at starte noget nyt projekt lige foreløbig.

- Jeg har ikke nogen planer om at skulle starte noget lige foreløbig. Der tror jeg lige, jeg trækker følehornene til mig et godt stykke tid, siger han.

Bo Hamburger har stadig ikke fået overblik over, hvor meget han skylder lige nu, men det anslås til at være ca. 300.000 kroner.

Læs mere om: