26. sep. 2013
Af af Hanne Rask

Bo og Louise Spellerberg skilt

Bo Spellerberg og Louise Svalastog Spellerberg skal skilles
Bo Spellerberg og Louise Svalastog Spellerberg
Foto: Niels Henrik Dam
Spellerberg-parret er gået fra hinanden efter elleve års samliv.

- Egentlig har jeg ingen kommentarer, men vil gerne sige, at jeg er flyttet fra vores fælles hus i Kolding, og det er forgået helt uden dramatik.

Sådan sagde Louise Spellerberg, da BILLED-BLADET i tirsdags konfronterede Vild med dans-pigen med rygterne om hendes skilsmisse.

I 11 år var hun sammen med håndboldlandsholdets Bo Spellerberg, som hun for tre år siden giftede sig med, men nu er ægteskabet altså slut. Sammen fik parret datteren Mille, som nu er fire år.

Louise Spellerberg har ikke ønsket at uddybe omstændighederne omkring bruddet, men noget tyder på, at parret stille og roligt er vokset fra hinanden. Om hendes deltagelse i ”Vild med dans” sidste år har haft indflydelse på bruddet er uvist.

Hun og hendes mand var ellers godt forberedt på, at det ikke nødvendigvis var nemt at en ny mand skulle ind og være tæt på Louise, men parret fik snakket tingene godt igennem, og Bo Spellerberg støttede sin kone og hendes dansepartner, Mads Vad, hele vejen frem til deres tredje plads i det populære danse-program.

Nu er det skilsmissen, Bo og Louise Spellerberg forsøger at støtte hinanden i. De kunne have fejret deres treårs bryllupsdag for bare tre uger siden – den 4. september, men i år var der altså ikke noget at fejre. Tværtimod.

    Læs mere om: