24. mar. 2011
Af af Jan Bergman

Bokse-Brian - konen opereret for brystkræft

Jeanette Buchard Hansen og Brian Nielsen
Jeanette Buchard Hansen og Brian Nielsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I sidste uge fik Jeanette Buchard Hansen fjernet en ondartet kræftknude i sit ene bryst.

Livet som professionel boks- hustru har ikke altid været lige let og især ikke for Bokse-Brians kone, Jeanette, der de sidste seks år har haft sine op- og nedture.

Parret havde store begynder-problemer med at få børn, men fik dog gevinst, da de for tyve måneder siden blev velsignet med tvillinger.

Bedst som de troede, at alting gik godt, så fandt Jeanette en knude i brystet, som efter flere undersøgelser viste sig at være ondartet.

- Det var et chok, men frem for at være trist til mode over sygdommen, så trøster jeg mig selv med, at canceren blev opdaget i et tidligt stadie. Det kunne være gået meget værre, fortæller Jeanette i denne uges Se og Hør.

Operationen gik heldigvis relativt let, og fordi knuden blev opdaget så hurtigt, kunne Jeanette hurtigt blive udskrevet og komme hjem.

- Hellere gå en gang for meget til lægen end en gang for lidt. Havde jeg ikke holdt fast, ville kræftknuden først have været synlig ved næste års mammografi, og så havde det hele set langt værre ud, udtaler Jeanette til Se og Hør.

Læs mere om: