5. sep. 2011
Af af Preben Petersen

Brand bringer Stig Tøfting sammen med ekskonen

Stig Tøfting og Betiina Tøfting
Stig Tøfting og Betiina Tøfting
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Weekendens ødelæggende brand i den ny-separerede fodboldstjernes liebhaverejendom får eks-konen til at åbne dørene.

Nogle vil nok mistænke selveste Vorherre for at have en finger med i spillet omkring den tidligere landsholdsspiller Stig Tøftings separation fra hustruen Betiina. Parret besluttede for kort tid siden at flytte fra hinanden for anden gang inden for et år, men nu er de igen under samme tag - midlertidigt i hvert fald.

Det er weekendens brand i parrets tidligere fællesbolig - en stråtækt liebhaverejendom i Hørning syd for Aarhus - der nu får Betiina til at slå dørene op for Stig Tøfting igen. Betiina er flyttet til Skanderborg som et led i parrets separation, mens Stig Tøfting blev boende i det nu nedbrændte hus.

- Det er fuldstændig uvirkeligt. Jeg har set det, og jeg ved godt, at det er sket, men alligevel forstår jeg det ikke helt. På en måde er det det samme som med de meget store oplevelser, jeg har haft. Der skal lige gå noget tid, før det rigtig synker ind, siger en chokeret Stig Tøfting til BT.

Der var ingen hjemme i huset, da flammerne rasede, og Stig Tøfting står uforstående over for årsagen til branden. Huset var udstyret med næsten nye el-installationer, fortæller han.

Klik her for billeder af det brandskadede hus.

Læs mere om: