Brian Laudrup har fået nyt fodboldjob

Brian Laudrup.

Brian Laudrup.

Foto: Lars H. Laursen
Den tidligere fodboldspiller bliver en del et ekspertpanel på Kanal 5, når TV-stationen til efteråret sender EM-kvalifikationskampene.

For et par uger siden kom det frem, at Brian Laudrup stopper som kommentator på TV3 Sport, men de danske fodboldfans kan glæde sig over, at han bliver i sportsverdenen.

Den 45-årige tidligere fodboldspiller er nemlig blevet ansat som fodboldekspert hos SBS Discovery, der fra efteråret har sikret sig rettighederne til at vise kvalifikationskampene op mod EM i Frankrig i 2016.

Fodboldkampene bliver vist på Kanal 5, og her skal Brian Laudrup være i studiet sammen med Frank Arnesen, mens Peter Piil og Morten Bruun kommenterer kampene.

- Jeg glæder mig til at dele ud af mine erfaringer fra mine egne landskampe, og Frank og jeg kommer til at supplere hinanden rigtigt godt i Kanal 5's nye fodboldstudie. Vi kommer fra to forskellige epoker i dansk fodbold, og sammen vil vi være den perfekte European Qualifiers ekspertduo, siger Brian Laudrup ifølge Ekstra Bladet i en pressemeddelelse.

Glæder sig til samarbejde

- Jeg glæder mig til sammen med Brian at guide Kanal 5's seere gennem de afgørende danske kval-kampe. Det er NU landsholdet skal vise sig fra sin bedste side og kæmpe for at kvalificere sig til EM i 2016, siger Frank Arnesen ifølge avisen.

Laudrup og Arnesen kommer for første gang til at tone frem på skærmen den 7. september på Kanal 5, når Danmark åbner EM-kvalifikationen hjemme i Parken mod Armenien.

SBS viser alle kvalifikationskampene til EM og det næste VM - herunder Danmarks kampe ude og hjemme.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden