20. feb. 2011
Af af Casper Nielsen

Brian Laudrup klarer kampen mod kræften

Brian Laudrup
Brian Laudrup
Foto: Lars Laursen
For første gang siden Brian Laudrup i september sidste år blev diagnotiseret med en mild form for lymfekræft, fortæller han nu lidt om, hvordan det går med helbredet.

- Det skal handle om fodbold, men hvis nogle vil spørge til mit helbred, vil jeg bare sige, at det går rigtig, rigtig godt. Mere vil jeg ikke sige, og det håber jeg, man vil respektere, åbnede Brian Laudrup veloplagt TV3's stort anlagte Champions League-pressemøde i sidste uge.

Brian Laudrup er en privat mand, men han havde slet ingen problemer med at stille op til mødet og vise, at hans i forvejen veltrænede sportsmands-krop stadig er i fin form og i hvert fald ikke ser ud til at have taget skade af de behandlinger, han måtte have gennemgået for at overvinde kræften.

- Tak, jeg har det også godt, svarede han, da han blev komplimenteret for sit sunde udseende. Brian har da heller ikke på noget tidspunkt gemt sig væk.

- Jeg arrangerer stadig street-stævner og fodboldskoler sammen med Lars Høegh og passer mit job på TV3. I næste uge, den 26. februar, skal jeg ned og besøge min bror, Michael, på Mallorca. Mette og jeg har et hus dernede, og det er klart, at jeg og Michael ses, når vi er der, siger Brian, der fylder 42 år tirsdag den 22. februar.

Læs mere om: