Lørdag, 21. juli 2012 - af af Preben Petersen

Camilla Martin er flov over sine TV-vaner

Camilla Martin

Camilla Martin

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
"Onside"-værten er ikke altid lige stolt over at stå ved, hvad hun ser i fjernsynet.

Hvis man går den tidligere badmintonstjerne Camilla Martin på klingen omkring hendes TV-vaner, så kommer der et par skeletter ud af skabet. Det indrømmer hun i et interview med TjekTV. På spørgsmålet om, hvilken TV-serie hun nødigst vil undvære, lyder svaret:

- Nu bliver det pinligt! Det er træls at skulle indrømme, men serien 'Gossip Girl' på Kanal 4 er jeg totalt tosset med. Mange vil vist synes, at det er taber-tv, men jeg nyder, at man bare kan lade sig underholde og ikke skal tage stilling til så meget. Det er rart en gang imellem, siger Camilla Martin.

"Onside"-værten fortsætter sine tilståelser ved at fortælle, at "Familien fra Bryggen" også har en plads i hendes hjerte.

- Generelt er jeg ellers ikke til reality-tv og er f.eks. aldrig røget med på 'Paradise Hotel'-vognen. Men 'Familien på Bryggen' synes jeg har en høj grad af troværdighed. Nu kender jeg lidt til Linse, og jeg kan da kun sige, at hun vitterlig ER sådan privat, som hun fremstilles i programmet, forklarer Camilla Martin.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden