10. aug. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Caroline Wozniacki blev i Rio for at støtte håndboldherrerne

Caroline Wozniacki
Kenneth Carlsen, Piotr Wozniacki og Caroline Wozniacki.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Mikkel Hansen og co. havde god støtte på tilskuerpladserne, da de i OL-turneringen mødte Tunesien.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki skal ikke mere på banen i OL-turneringen i Rio de Janeiro i Brasilien. Hun blev forleden slået ud i 2. runde af tjekkiske Petra Kvitova.

På trods af nederlaget forlod hun dog ikke Rio lige med det samme. Dagen efter skuffelsen slappede hun af i OL-landsbyen sammen med sin far Piotr Wozniacki og sin træningsmakker Frederik Løchte Nielsen samt træner Kenneth Carlsen.

Satte sig i danskerkoloni

I selskab med sin far og sine tennisvenner benyttede Wozniacki fri-eftermiddagen, tirsdag, til at tage en tur i Future Arena, hvor de danske håndboldherrer spillede mod Tunesien.

https://imgix.billedbladet.dk/20160809_jsu1173_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Caroline Wozniacki ankom med sit følge lige op til kampen, og hun satte sig midt i en stor danskerkoloni på en ene langside. Her kunne hun følge superstjernen Mikkel Hansen lede og fordele den offensive del af spillet nede på banen.

Syngende fans

Caroline og de mange andre danske tilskuere i den flotte olympiske håndboldhal kunne glæde sig over en stor sejr på 31-23 til Danmark. Efter kampen var det en smilende Caroline Wozniacki, der forlod hallen i selskab med syngende danske håndboldfans.

Læs mere om: