Onsdag, 28. maj 2014 - af John Lautrup

Caroline Wozniacki: Det kom som et chok

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Foto: AOP
Tennisstjernen Caroline Wozniacki tabte sin første kamp i French Open og talte for første gang om bruddet med Rory McIlroy.

Caroline Wozniacki holdt sit privatliv tæt ind til livet, da hun for første gang mødte pressen efter det aflyste bryllup med den nordirske golfstjerne, Rory McIlroy.

- Man er ikke forberedt på ting som dette, og det kom som et chok, medgav hun, inden hun straks begyndte at analysere sin førsterundekamp i French Open. Det skriver BT.

-  Jeg forsøgte at fokusere så godt som muligt på kampen, men det blev ikke nemmere af, at jeg har været ude med en skade. Faktisk følte jeg mig en smule rusten, og nogen køn kamp var det ikke, sagde hun efter at have tabt til østrigeren Yanina Wickmayer med cifrene 6-7, 6-4, 2-6.

Den danske tennisstjerne gik altså straks over til at tale om kampen efter den indledende sætning om, hvordan bruddet med Rory McIlroy havde påvirket hende. Og mere ville hun ikke sige om den kendsgerning, at hendes eks-forlovede i sidste uge aflyste brylluppet to dage efter, at invitationerne var sendt ud.

Inden kampen læste Caroline Wozniacki en kortfattet pressemeddelelse op med følgende ordlyd:

- Jeg er glad for al support og mange søde beskeder, jeg har modtaget de seneste dage. Men hvad der sker i mit personlige liv, foretrækker jeg altså at holde tæt mellem mig og mine nærmeste.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden