Lørdag, 24. maj 2014 - af Karina Didriksen

Caroline Wozniacki efter bruddet: Nu skal jeg fokusere på tennis

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki.
Foto: Hanne Juul
Tennisspilleren, Caroline Wozniacki, vil ikke lade sit privatliv få indflydelse på sin præstation på tennisbanen.

Få dage efter, at bruddet mellem Caroline Wozniacki og hendes forlovede Rory McIlroy blev officielt, gik hun på banen i Paris.

- Altså, jeg skal bare fokusere på tennis nu. Bare spille en masse. Det er egentlig det, siger den danske tennisspiller Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

Det knuste forhold har taget hårdt på Caroline Wozniacki, men hun er fast besluttet på, at det ikke må gå ud over hendes tennis.

- Jeg har egentlig ikke så meget lyst til at tale om alt det andet uden for banen for at være helt ærlig, siger Caroline Wozniacki til avisen og tilføjer:

- Jeg er her for at spille, og det er det, jeg fokuserer på. Det er der, al min energi, den ligger. Så tager jeg den derfra.

Caroline Wozniacki og golfspilleren Rory McIlroy havde sat datoen for deres bryllup, som ifølge planerne skulle være holdt i New York. Parret gik dog fra hinanden kort tid efter bryllupsinvitationen var blevet sendt ud. Det var efter sigende Rory McIlroy, der ikke var klar til brylluppet og forhold tennisspilleren Caroline Wozniacki. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy havde dannet par siden i 3 år, inden Rory McIlroy opgav alle sine bryllupsplaner med Caroline Wozniacki. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden