Onsdag, 18. november 2009 - af af Louise Møller

Caroline Wozniacki er bekymret!

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Belært af nylige erfaringer er Caroline Wozniacki forberedt, når hun inden længe klæder sig i bikini igen

Når Caroline Wozniacki snart drager afsted på tennis-ferie til Barbados sammen med sine forældre og sin storebror Patrik, så håber hun på at slappe af i fred og ro på stranden.

- Jeg glæder mig og har allerede fået lidt farve, da jeg for nylig var på solskinsferie på Mauritius, fortæller den danske tennisstjerne til BILLED-BLADET.

På Mauritius fik Caroline dog lidt af et chok, da hun opdagede en paparazzi-fotograf, der lå på lur og fotograferede Wozniacki og hendes bikini-klædte veninder. Det var ubehageligt, men alligevel trækker Caroline lidt på smilebåndet af det hele. Og håber samtidig, at hun kan være i fred på Barbados. Men det bliver svært, for netop Barbados er oversvømmet af paparazzi-fotografer. Caroline vil derfor være ekstra på vagt, når hun i bikini slikker sol sammen med familien på den hvide sandstrand.

Når Caroline IKKE bruger kræfter på at bekymre sig om paparazzi-fotografer, så går hun rundt og planlægger åbningen af sit nye Wozniacki Tennis Akademi, hvor hun vil hjælpe danske tennis-talenter med gode råd og træning.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden