Torsdag, 9. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Caroline Wozniacki er ked af det

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Foto: Dan Mariegaard
Coronakrisen har givet Caroline Wozniacki en del at tænke over, men for tennisspilleren er sikkerhed og sundhed det vigtigste.

Forleden blev det meldt ud, at tennisspilleren Caroline Wozniackis afskedskamp mod veninden og verdensstjernen Serena Williams fra USA er blevet udsat på grund af coronakrisen.

Caroline Wozniacki med personlig hilsen

Wozniacki har via de sociale medier nu med en personlig hilsen givet udtryk for, at hun er ked af at måtte meddele sine fans, at afskedskampen i København er flyttet, men at det er nødvendigt, fordi sundhed og sikkerhed kommer i første række.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flot finale

Opvisningskampen mellem Caroline og Serena, ”The Final One 2020”, skulle have været spillet i Royal Arena den 18. maj og have markeret slutningen på den danske tennisdronnings fornemme karriere.

Ny dato

Nu arbejdes der på at finde en ny dato for kampen, og det glæder trods alt Caroline Wozniacki, der fortæller sine fans, at hun giver besked, så snart en ny kampdato er på plads.

Billetten gælder stadig

Hvis man allerede har billet til den udsolgte og udsatte kamp, vil billetten stadig gælde til den nye dato, forklarer Wozniacki, der også beder alle om at passe på sig selv.

Karrierens højdepunkt

Caroline Wozniacki stoppede sin karriere efter Australian Open i januar.

Netop Australian Open-sejren tilbage i 2018 var karrierens højdepunkt.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden