3. okt. 2013
Af Malan Joensen

Caroline Wozniacki: Forholdet til Rory er udfordrende

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki.
Foto: AOP
Den danske tennisdarling fortæller, at det kan være en udfordring for to sportsfolk at være kærester.

Caroline Wozniacki svinger for tiden ketsjeren i China Open og har i dag har imponeret ved at vinde 6-3, 6-1 over Sloano Stephens.

Dermed er Caroline Wozniacki, der indtager 8. pladsen på verdensranglisten, klar til kvartfinalen.

På trods af alle kampene i China Open har det danske tennis-es også fundet tid til at skrive et blogindlæg til China Daily, hvor hun blandt andet fortæller om samlivet med golfspilleren Rory McIlroy.

- At være berømt medfører af og til uventet opmærksomhed omkring ens privatliv, især da mit forhold til Rory blev offentligt kendt. Han er en af de bedste og mest berømte golfspillere i verden, og helt ærligt, så er det en udfordring at holde forholdet kørende, fordi vi begge har så travlt. Jeg skænker det ikke meget opmærksomhed, når medierne skriver om os. Jeg tænker, at det bare er en del af jobbet. Hvis man klarer sig godt, og man er populær, vil man blive offer for sladder. På trods af udfordringerne med vores travle kalendere, har vi indtil videre fået vores forhold til at fungere. Forhåbentlig kan vi blive ved med at få det til at fungere, skriver Caroline Wozniacki.

Tennisdarlingen fortæller også, at hun holder af at bage - især chokolade-cookies, og at hun nogle gange rejser rundt med en bamse i kufferten.

Læs mere om: