Mandag, 7. maj 2018 - af Trine Larsen

Caroline Wozniacki hædret med ridderkorset

caroline wozniacki

Caroline Wozniacki

Foto: All Over Press
Tennisspilleren Caroline Wozniacki, 27, er blevet tildelt ridderkorset af Dannebrogordenen.

Det er et godt år for den danske tennis-darling Caroline Wozniacki. 

I januar vandt hun sin hidtil største sejr, Grand Slam-turneringen Australien Open, hun er blevet forlovet med sin amerikanske kæreste David Lee og skal giftes, og nu meddeler kongehuset, at Caroline Wozniacki er blevet tildelt Ridderkorset.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Blev meget rørt

Det har helt sikkert rørt den danske tennisdronning dybt. Caroline Wozniacki, som også går går under navnet Miss Sunshine på grund af sit vindende smil og gode energi, viste allerede i sidste uge under sit Danmarksbesøg, hvor meget det betyder for hende at blive hyldet på hjemmebane.

Efter opvisningskampen i Parken mod Venus Williams takkede hun rørt publikum for støtten og fortalte, hvor meget det betød for hende.

Skal i audiens

Caroline Wozniacki nåede under sit besøg i Danmark at fejre sin kommende mands fødselsdag i Danmark, ligesom hun blev hyldet på Københavns Rådhus for sin sejr i Australien. Og nu er der altså endnu en grund til at komme hjem til Danmark, for når man bliver Ridder af Dannebrogordenen, skal man i audiens og takke for udnævnelsen.

Med Ridderkorset er Caroline kommet i fint selskab, for der er andre store sportsstjerner, som tidligere har fået den fornemme hæder. Blandt dem er racerkøreren Tom Kristensen, fodboldspilleren og træneren Michael Laudrup.

I denne uge er Wozniacki atter på tennisbanen, idet hun spiller Madrid Open. Lige nu ligger den tidligere verdensetter som nummer to på verdensranglisten.

BILLED-BLADET ønsker Caroline Wozniacki stort TILLYKKE med Ridderkorset.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden