Caroline Wozniacki har friweekend

Foto: All Over
Efter en hektisk fredag på Wimbledon med tenniskamp, pressemøde og kongeligt besøg i form af kronprins Frederik, kan Caroline Wozniacki nu se frem til en friweekend i det engelske.

Caroline Wozniacki nyder at være i 4. runde i den berømte græsturnering Wimbledon. Det sidste af danskerens overbevisende sejr i 3. runde over Ana Konjuh fra Kroatien blev overværet af kronprins Frederik, der for anden dag i træk var at finde på berømte tennisanlæg. Efter kampen blev kronprins Frederik inviteret ind i spillerområdet, hvor han blandt andre hyggesnakkede med Carolines bror Patrik, Stefan Edberg og Fredrik l. Nielsen. 

At Caroline Wozniacki er glad for sejren fremgår af hendes twitter-profil, hvor hun efter kampen skrev "In to the 4th round at Wimbledon! Game feels in great shape! Now 2 days off before the next match :)". Triumfen blev fejret om aftenen med en god middag med blandt andre bror Patrik og tennisveninden fra England Laura Robson.

Den næste kamp mod verdens nummer 43 tjekkiske Babora Zahlavova Strycova bliver tidligst spillet på mandag, så der er to dejlige fridage til den danske tennisprinsesse.

Det betyder dog ikke, at hun helt holder sig væk fra Wimbledon. Træningen skal passes, men den bliver ganske let. Resten af tiden kan der slappes af i det lejede hus meget tæt på tennisanlægget, hvor også hendes familie bor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden