11. sep. 2014
Af Malan Joensen

Caroline Wozniacki: Jeg leder efter en fyr, der er ærlig

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-932218.jpg
Fpto: AOP
Den danske tennisdarling fortæller, hvilken mand hun går efter i fremtiden.

Caroline Wozniacki, der i weekenden blev nr. 2 i US Open og igen har gjort sit indtog på top 10 på verdensranglisten, lader til at være kommet godt videre ovenpå forårets pludselige brud med den nordirske golfspiller Rory McIlroy.

Det fortæller hun i hvert fald i ifølge BT i et interview til sportsjournalisten Graham Bensinger.

Her løfter det danske tennis-es også sløret for, hvilken mand, hun gerne vil finde sammen med:

- Jeg leder efter en fyr, der er ærlig. Det er vigtigst. Som er sjov at være sammen med, og som ikke tager sig selv for seriøst. Og så må det gerne være en højere fyr, så jeg kan gå i højhælede. Men ingen er perfekte. Nogle gange kan jeg sætte kryds i alle boksene, på nær en eller to... Jeg har en lang liste, så jeg kan blive ved. Jeg er ret krævende med, at boksene skal kunne krydses af, udtaler Caroline Wozniacki.

Hun fortæller også om den dag, hun blev ringet op af sin forlovede, der pludselig aflyste det bryllup, der allerede var sendt invitationer ud til:

- Jeg var chokeret. Jeg troede i det mindste, at jeg ville få besked ansigt til ansigt, men det var en opringning, og så hørte jeg ikke fra ham igen. Sådan var det, sådan sluttede det. Det er ikke en situation, som man forventer eller kan forberede sig på. Så jeg var i chok i nogle dage efterfølgende, fortæller Caroline Wozniacki.

Se Caroline vise stilen frem herunder...

GALLERI: Caroline Wozniackis stil

Læs mere om: