3. apr. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Caroline Wozniacki: Kærlighed er vigtigere end tennis

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Foto: Ole Bjørk
Caroline Wozniacki nyder at være verdens bedste tennisspiller, men hun drømmer også allerede nu om livet efter sportskarrieren. Et liv med mand og børn.

Hun er kun 20 år og er allerede nummer et på verdensranglisten. Danmarks tennis-es Caroline Wozniacki har aldrig været bedre, og hun er også selv godt tilfreds med tilværelsen. Det fortalte hun med sit karakteristiske store smil BILLED-BLADET, som for nylig mødte hende under et kort besøg herhjemme.

Hun har også fået sig flere mandlige beundrere, der primært sætter pris på hendes udseende og personlighed. Et par herrer er der endda rygter om, at Caroline har været kæreste med. Det tager Caroline i stiv arm.

- Der har været mange rygter om mig og fyre. Men altså sandheden er, at jeg lige i øjeblikket ikke har en kæreste, så på det område er der faktisk ikke så meget spændende at melde ud. Men en dag skal jeg da have en kæreste. Vi skal selvfølgelig have en god kemi, og han skal have god humor og et mål med livet. Om det så er noget med sport eller noget helt andet, er ikke så vigtigt. Og hvis der er nogen, der gerne vil date mig, så kan de bare stille op, kommer det udfordrende og med et kæmpegrin fra den unge komet, som på grund af sin karriere, der sender hende rundt på hele kloden til et utal af turneringer, tilsyneladende ikke har tid til at indgå i et parforhold.

Skal finde en kæreste

Men derfor drømmer hun alligevel søde drømme om livet efter tenniskarrieren. Et liv, der måske ligger 10-12 år ude i fremtiden. I den fase af sit liv er hun parat til at lægge ketsjeren på hylden for at satse alt på kærligheden og et familieliv med mand og børn.

- For det første skal jeg finde en mand, der tør være sig selv, og så ved jeg ikke rigtig, hvordan det bliver, når man har fået børn. Jeg tror, at jeg vil prioritere familielivet så højt, at det er slut med karrieren. Men Kim Clijsters gjorde det. Og hun spiller jo på rigtig, rigtig højt niveau igen. Hun går bare ud og nyder det, for hun ved, at tennis ikke længere er hele hendes liv. Hun har jo et barn, som betyder alt i verden for hende. Så taber hun en kamp, så er det ikke det store, for hun har en lille pige, som venter på hende derhjemme. Det betyder mere end noget andet, lyder det med en lidt alvorligere mine fra Caroline.

Læs mere om: