28. okt. 2013
Af John Lautrup

Caroline Wozniacki: Lad os være i fred

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy
Foto: AOP
Den danske tennisstjerne er sur på pressen og siger, at hun er helt færdig med at vise billeder af sig selv og kæresten, Rory McIlroy, på de sociale medier.

Efter en periode med rygter om at det skulle være forbi mellem Caroline Wozniacki og golfstjernen, Rory McIlroy, har den danske tennisspiller nu taget bladet fra munden i The Times.

- Jeg ville bare ønske, at folk kunne lade os være i fred, siger hun til den engelske avis.

Hun og kæresten har ikke været karrige med at udstille deres kærlighed i pressen eller de sociale medier. Danskeren har ofte lagt billeder ud på sin facebookprofil, og senest fik et lidet flatterende billede af en stor-snorkende Rory McIlroy rygterne til at løbe. En irsk avis ville vide, at han var rasende og havde brudt forholdet.

- Men jeg var mere oprørt, end han var, siger Charlotte Wozniacki.

- Det bliver en stor historie i pressen, hver gang jeg skifter mit profilbillede. Og når jeg viser et billede af Rory og jeg sammen, skriver de, at jeg klæber til ham. At de ikke skammer sig! Vi har besluttet, at alt fra nu af forbliver mellem Rory og mig. Og at det er privat, eftersom folk konstruerer historier ud af det andet. Vi ved, at vi er sammen, og at der intet er i vejen, og det er det vigtigste, siger hun til The Times og forsikrer i samme åndedrag, at tennissen stadig er nummer ét.

- Når jeg er på banen, tænker jeg kun på det og intet andet. Det er mit fokus, min passion, mit job, min karriere, og intet andet spiller nogen rolle.

Læs mere om: