10. dec. 2012
Af af John Lautrup

Caroline Wozniacki og Rory kigger på hus

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy
Foto: AOP
Pladsmangel bliver vist ikke noget problem, hvis Caroline Wozniacki og Rory McIlroy køber det hus på 1.000 kvadratmeter, de angiveligt kigger på i Florida.

Den danske tennisstjerne, Caroline Wozniacki, og hendes endnu større golfstjerne af en kæreste, irske Rory McIlroy, kan slet ikke få nok af hinanden. De følger hinanden verden rundt, og nu flytter de også snart sammen i en pragtvilla i Florida, hvis man skal tro avisen The Irish Sun.

Avisen kan ifølge Ekstra Bladet fortælle, at parret har kig på en kæmpestor villa med egen pool og putting green i Palm Beach Gardens lige ved siden af Jack Niclaus Bear Golf Club. Huset på 937 kvadratmetre rummer seks soveværelser, ni badeværelser og et motionsrum med alt, hvad elitesportsfolk kan forlange af udstyr.

- Rory kan lide stedet, og det er kun naturligt, at han køber noget, citerer The Irish Sun en anonym kilde.

I solrige Florida kan parret træne året rundt, og hvis de trænger til en slapper til søs, er der også tænkt på det. En privat anløbsbro har nemlig plads til lystyachter med stor dybgang. Villaen er indrettet i Zen Decor-stil og prissat til 10.9 millioner dollars eller godt 63 millioner kroner.

Penge, som parret sandsynligvis kan lægge kontant på bordet. Rory har alene i år indtjent 14 millioner dollars i præmiepenge, og dertil kommer mindst lige så meget i sponsorindtægter. Han skulle angiveligt være i færd med at underskrive en 10-årig kontrakt med Nike, som indbringer ham den svimlende sum af en kvart milliard dollars.

Og danske Caroline kan såmænd også spæde lidt til. Hun tjener ifølge pengemagasinet Forbes Magazine cirka 80 millioner kroner om året.

Læs mere om: