22. nov. 2013
Af Hanne Rask

Caroline Wozniacki og Rory Mcllroy er stadig kærester

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy er stadig kærester.
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy er stadig kærester.
Foto. AOP
Rygterne har svirret om et brud mellem Caroline Wozniacki og Rory Mcllroy. Men på nyt billede ser parret stadig lykkelige ud.

De har været kærester i to år og har været udsat for ikke så lidt kritik fra pressens side. Især Rory Mcllroy er blevet opfordret til at gøre det forbi med sin danske tennis-kæreste, Caroline Wozniacki, fordi hun optog for meget af hans tid, så han dermed blev en dårligere golfspiller.

For nylig har da så flere gnge været rygter om, at de havde valgt at gå fra hinanden - uden at de dog selv kommenterede bruddet.

Efter længe at have været aktiv på det sociale medie Twitter, hvor Caroline Wozniacki ivrigt har informeret om sit privatliv, bedyrede hun også for nogen tid siden, at hendes privatliv fra nu af ville forblive privat. Det "løfte" holdt hun imidlertid ikke længe.

Maner rygter til jorden

Forleden lagde hun nemlig et billede op på netop Twitter af hende og Rory fra en Dubai Duty Free air show gallamiddag, hvorfra hun fortæller om en fantastisk aften og takker for at parret måtte være med til middagen.

Dermed maner tennispigen alle rygter til jorden om, at der skulle være tale om et brud mellem hende og Mcllroy.

Det fine billede af parret kan ses på Twitter.

Læs mere om: