Torsdag, 26. november 2015 — af Ken Richter

Caroline Wozniacki og Serena Williams mødes i Herning

caroline wozniacki og serena williams
caroline wozniacki og serena williams
Veninderne Caroline Wozniacki og Serena Williams er rigtig gode venner - men ikke på banen i Jyske Bank Boxen, hvor de spiller opvisningskamp torsdag .

300 millioner TV-seere over hele verden kan følge med, når Danmarks tennisdarling Caroline Wozniacki møder verdens bedste kvindelige tennisstjerne Serena Williams. De to møder for første gang hinanden på dansk grund, når de torsdag aften går på banen i Jyske Bank Boxen i Energi Danmark Champions Battle 2015.

Caroline Wozniacki: Derfor er mit venskab med Serena Williams

- Det er knapt fire år siden, jeg spillede en officiel kamp i Danmark. Det bliver fantastisk at spille foran et dansk publikum og samtidig møde den bedste i verden, sagde en smilende og kampklar Caroline på de to spilleres fælles pressemøde i Herning. Serena trak sig for tre måneder siden fra US Open på grund af en skade, og Wozniacki har ikke haft den bedste sæson, men de ser begge frem mod matchen i Herning.

Gode venner - men ikke på banen

- Det bliver godt at kommne i gang igen forud for Australian Open, sagde Serena Williams, og det samme gør sig gældende for Caroline Wozinacki, der tror på ny succes i 2016, hvor hun også skal til OL. 

De to verdensstjerner har gennmem årene udviklet et nært venskab, men det gælder kun udenfor banen, forsikrer de to forud for kampen i Herning.

- Når vi går på banen, vil vi vinde, fastslog Caroline, der er bagud 10-1 i indbyrdes opgør.

Kampen kan blandt andet ses på TV2 Sport og CNN.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden