Torsdag, 13. august 2020 - af Karina Didriksen

Caroline Wozniacki om ægtemanden: Derfor passer vi godt sammen

Caroline Wozniacki og David Lee.
Caroline Wozniacki og David Lee. 
Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark
Tennisstjernen Caroline Wozniacki har fundet kærligheden med amerikanske David Lee, og nu kan de opleves sammen i et nyt Kanal 5-program, hvor de kommer på deres livs eventyr.

Caroline Wozniacki har fundet det perfekte match i den amerikanske basketballspiller David Lee, og nu kan danskerne få et indblik i parrets liv i et nyt tv-program.

De to sportsstjerner medvirker i programmet ”Klædt af mod toppen med familien Wozniacki”, hvor de sammen med deres familie skal bestige det afrikanske bjerg Kilimanjaro.

BILLED-BLADET har talt med parret i forbindelse med programmet, og her åbner de op omkring, hvorfor de passer godt sammen.

Holder af de samme ting

- Vi har en god kommunikation, og det betyder rigtig meget i et parforhold. Vi holder af mange af de samme ting, og de ting, David elsker at lave, som jeg måske ikke er så vild med, kan han gøre alene, fortæller Caroline til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg synes, det er fedt, at vi både kan lave ting hver for sig, men også sammen.

Hun giftede sig med 37-årige David Lee i 2019, og han sætter også ord på, hvorfor de er et godt par.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Støtter hinanden 

- Jeg har en lidt mere udadvendt personlighed og snakker mere end Caroline, men vi komplimenterer hinanden godt og støtter hinanden, lyder det fra David.  

Parret kan ses i programserien ”Klædt af mod toppen med familien Wozniacki”, der får premiere på Kanal 5 og Dplay torsdag den 13. august kl. 21.00.

Du kan læse et stort interview med Caroline Wozniacki og David Lee i BILLED-BLADET nr. 33, der er på gaden torsdag den 13. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden