Caroline Wozniacki om Serena: Vi kan tale om alt

Foto: AOP
Caroline Wozniacki og Serena Williams er meget tætte veninder, og tenniskollegaen har været en stor støtte for danskeren i tiden efter det aflyste bryllup.

Wimbledon er netop gået i gang i England, og selv om danske Caroline Wozniacki har fået smilet tilbage efter den brudte forlovelse med golfspilleren Rory McIlroy, så blev der også spurgt til episoden ved pressemødet, skriver Ekstra Bladet Sport.

Caroline Wozniacki blev blandt andet spurgt til den venindetur til Miami, som hun og tenniskollegaen Serena Williams drog på, efter de var blevet slået tidligt ud af French Open kort efter bruddet.

- Hun er en fantastisk veninde, der altid er der for en, hvis man har brug for det. Det er meget få, der er så tæt på mig. Vi kan tale om alt, svarede Caroline.

-Så hun er god for dig i den situation?

- Ja, hun var der for mig med det samme. Vi havde det sjovt, og det var en god tur til Miami. Det var bare rart at komme lidt væk fra det hele og lade batterier op, sagde Caroline Wozniacki.

Tidligere, da bryllupsplanerne stadig var intakte, udtalte Caroline Wozniacki, at hun gerne ville vær en ung mor. Adspurgt om hun stadig holder fast i det, svarede hun med et stort grin:

- Nu skal jeg jo lige finde en mand først.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden