Caroline Wozniacki prøver at være DJ

Caroline Wozniacki ved Indian Wells i marts 2014.

Caroline Wozniacki ved Indian Wells i marts 2014.

Arkivfoto: AOP
Tennisdarlingen slapper af i Miami sammen med gode veninder og har også brugt tiden på at komme på det sociale medie Instagram – se hendes første billede her.

Hvis der er nogen, der i disse dage har brug for at få ladet op efter en hård tid, så må det være tennisstjernen Caroline Wozniacki.

De seneste uger har budt på en brudt forlovelse med irske Rory MIlroy og en tidlig exit fra Roland Garros’ røde grus ved French Open, og derfor er Caroline Wozniacki i Miami og puste ud ovenpå strabadserne.

Ved hendes side er blandt andre tennisspilleren Serena Williams, og hun forstår at bakke op om veninden og få tankerne om den brudte forlovelse væk.

De to veninder har været til basketballkamp og også en tur på stranden, og minsandten om ikke også Caroline Wozniacki har prøvet kræfter med at være discjockey – det viser hun på et billede på sin Twitterprofil.

 

 

Den danske tennisstjerne har over en halv million følgere på Twitter, og i denne weekend besluttede hun sig så for at gøre entré på det sociale medie Instagram – se hendes første Instagram-billede fra strandturen med vennerne i Miami herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden