Søndag, 28. januar 2018 — af Karina Didriksen

Caroline Wozniacki: Sådan fejrede hun Grand Slam-sejren

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki.
Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki fik ikke meget søvn, efter at hun lørdag vandt sin første Grand Slam-turnering til Australian Open.

Caroline Wozniacki havde et stort smil på læben, da hun søndag aften australsk tid blev fejret i Melbournes botaniske have efter sin store Grand Slam-sejr under Australian Open dagen før.

Den 27-årige danske tennisstjerne bar en lyseblå kjole og viste stolt sit store trofæ frem, mens hun fortalte den fremmødte presse, hvordan den store tennissejr føles.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- De sidste 10 timer eller deromkring har været vanvittige. Jeg har kun sovet halvanden time i nat, så det er ikke så meget. Jeg er overvældet, spændt og lykkelig. Det er en blanding af mange forskellige følelser, siger Wozniacki til australske sportingnews.com.

Hyggede sig med teamet

Den største triumf i tennisdarlingens karriere fblev fejret i timerne efter sejren med blandt andre far Piotr Wozniacki og David Lee, Caroline Wozniackis forlovede.

- Efter jeg havde overstået præmieoverrækkelsen og alle interviews med medierne, hyggede jeg mig stille og roligt sammen med mit team, fortæller Caroline Wozniacki til bt.dk.

Miss Sunshine var forståeligt nok meget udmattet efter vinderkampen lørdag, og derfor passede det hende godt, at den helt store fejring først skete i Melbourne dagen efter. Her blev hun blandt andet sejlet rundt i en lille sø i botanisk have med vindertrofæet om bord.

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden