Caroline Wozniacki undertøj hitter blandt kendte

Caroline Wozniacki i JBS undertøj.
Caroline Wozniacki i JBS undertøj.
Foto: JBS
Undertøjsfirma får henvendelser fra verdensstjerner, der vil gøre ligesom Caroline Wozniacki.

Det er ikke kun undertøjsproducenten JBS der kan glæde sig over samarbejdet med Danmark tennis-darling Caroline Wozniacki. Flere tilkendegiver nemlig, at de synes Wozniacki-billederne er rigtigt flotte.

Da tennisstjernen sidste år valgte at springe ud som undertøjsmodel for JBS, vagte det, måske ikke overraskende, en del opmærksomhed. Og det er bestemt ikke kun hos herrerne, at interessen er stor.

Ifølge international salgschef hos JBS, Morten Skou, så har også de kendte fået øjnene op for den danske verdensstjernes samarbejde med undertøjsfirmaet, og der har især været stor interesse fra andre sportsstjerner.

- Vi er siden blevet kontaktet af mange store sportsstjerner som eksempelvis tennisspillere Andre Agassi og Steffi Graf, som synes at billederne vi lavede med Caroline var meget flotte og anstændige. Vi sagde dog pænt nej tak til dem, siger Morten Skou, ifølge tv2.dk.

- Det koster penge at indgå den slags samarbejde. Men når man gør det, åbner det nye markeder og gør meget for vores branding. Samarbejdet med Caroline har givet os en meget flot markedsføring, siger Morten Skou.

Om samarbejdet med JBS har Caroline Wozniacki tidligere udtalt:

- En feminin undertøjskollektion til pigen, som både vil have det flotte look fra fashion, den perfekte pasform til hendes krop og en kvalitet, der er svær at slå. JBS var den perfekte partner at opnå alt dette med, siger stjernen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden