Søndag, 25. maj 2014 - af Malan Joensen

Caroline Wozniacki vil gerne have familien omkring sig

Caroline Wozniacki i Paris under træning til French Open 2014.
Caroline Wozniacki i Paris under træning til French Open 2014.
Foto: AOP
Det danske tennis-es er i gang med at forberede sig på sin første kamp siden bruddet med Rory McIlroy.

Tidligst mandag skal Caroline Wozniacki spille sin første kamp ved French Open, og det bliver således tennisstjernens første dyst på banen siden det overraskende brud med Rory McIlroy for få dage siden.

Den irske golfspiller havde fået kolde fødder i takt med at bryllupsinvitationerne blev sendt ud, og han meddelte overraskende, at han ikke var klar til det ansvar, et ægteskab indebærer.

Midt i dette stormvejr har Caroline Wozniacki også døjet med knæ-problemer, som har været en joker i forhold til deltagelsen i French Open, der starter i dag.

Caroline Wozniacki, der nu er på plads ved Roland Garros i Paris til turneringen, får masser af opbakning i disse dage – også fra sin far Piotr Wozniacki, der er tilbage som træner for den danske tennisdarling.

Og det er Caroline Wozniacki glad for, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg har bare fundet ud af, at jeg godt kan lide at have familien omkring mig. Veninder og venner. En god base, som man altid kan stole på. Jeg kan rigtigt godt lide det team, jeg har omkring mig nu, og det er egentlig den måde, jeg gerne vil blive ved på. Det er det, jeg synes passer bedst til mig.

Caroline Wozniacki har det seneste år haft flere forskellige trænere, og adspurgt om, hvorvidt hun og faderen kan udvikle de ting i spillet, der er nødvendige, svarer Caroline Wozniacki:

- Ja, for jeg stoler på de ting, der bliver sagt. Folk er forskellige. For mig er det bedst med den ro omkring mig. Og de folk, der har hjulpet mig til at vinde så mange turneringer og gjort mig til nummer et i verden, kan jeg også komme videre med. Vi taler løbende om, hvad der kan gøres bedre.

I sin første kamp ved French Open møder Caroline Wozniacki, der for tiden er nummer 14 på verdensranglisten, belgiske Yanina Wickmayer, der er nummer 65 på verdensranglisten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden