Lørdag, 2. august 2014 - af Karina Didriksen

Caroline Wozniacki vil løbe marathon: Jeg skal fuldføre

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki.
Foto: AOP
Til november deltager tennisspilleren i New York Marathon, hvor hun skal løbe en distance på 42,2 kilometer for velgørenhed.

November er måneden, hvor Caroline Wozniacki skulle have været gift med Rory McIlroy, men nu bliver det i stedet for måneden, hvor den danske tennisdarling kommer til at løbe sit første marathon.

Caroline Wozniacki har nemlig besluttet sig for at hoppe i løbeskoene og deltage i New York Marathon den 2. november. Her skal hun løbe hele 42,2 kilometer rundt i den amerikanske storbys gader.

- Jeg har set det på TV og har altid tænkt, at jeg skal prøve det en dag. Jeg kiggede på min kalender og havde ikke rigtig planer for november, når min sæson slutter, så jeg tænkte: Hvorfor ikke gøre det?, siger Caroline Wozniacki ifølge BT til New York Times.

En smule skør

Den danske tennisspiller skal løbe som ambassadør for den velgørende organisation New York Road Runners Team for Kids. Den støtter børn, som ikke har mulighed for eller har svært ved at få regelmæssig motion.

Wozniacki, der i øjeblikket er nummer 13 på verdensranglisten, er ikke vant til at løbe så lange distancer, men hun er fast besluttet på at nå sit mål.

- Jeg skal bare fuldføre løbet. Det er målet. Hvis det kræver at jeg skal kravle over målstregen, så gør jeg det, siger Caroline Wozniacki ifølge avisen og tilføjer:

- Alle synes, jeg er en smule skør.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden