7. apr. 2020
Af Lone Vandborg

Caroline Wozniackis afsked til danskerne må vente

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Foto: MEGA
Caroline Wozniacki skulle have spillet afskedskamp mod Serena William den 18. maj i Royal Arena. Den kamp bliver nu udsat.

Danskerne skulle sige farvel og tak for alle tennisoplevelserne til Caroline Wozniacki den 18. maj i en udsolgt Royal Arena.

Den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki havde sat sin gode veninde og den måske bedste tennisspiller gennem tiderne Serena Williams i stævne, så hendes afskedskamp kunne blive et fantastisk og velfortjent punktum på en formidable karriere.

Og de danske tilskuere og seere havde glædet sig til at hylde en af Danmarks største sportsstjerner.

Men på grund af Corona-krisen må den kamp vente.

Ked af det

I en pressemeddelelse fra F Sport Group står der:

Både Caroline Wozniacki og Serena Williams er kede af for nu at måtte aflyse denne store aften. Caroline udtaler:

”Det er med stor ærgrelse, at vi ikke kan spille i maj måned, men en udskydelse er det eneste rigtige at gøre. Jeg ser frem til, at vi finder en ny dato snarest og glæder mig enormt meget til at sige tak for den fantastiske opbakning mange har vist mig og dette arrangement.”

Leder efter ny dato

Arrangørerne f Sports Group håber, at så mange som muligt fortsat ønsker at være med til at fejre og hylde en af Danmarks største sportspersonligheder. CEO, Mads H. Frederiksen, udtaler:

”Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan afholde vores total udsolgte event i Royal Arena den 18. maj og som vi havde glædet os utrolig meget til. Vi oplever stadig en fantastisk opbakning og vi arbejder på højtryk for at finde en ny dato og håber at kunne melde noget ud i den nærmeste fremtid. Vi ser frem til at skabe en stor hyldest til Caroline Wozniacki foran 13.000 tilskuere i Royal Arena.”

Der vil hurtigst muligt blive meldt en ny dato ud og alle med billet til den historiske kamp kan beholde den til den nye dato. Der kan læses mere på ticketmaster.dk under eventen eller hos Ticketmaster support.

Læs mere om: