Caroline Wozniackis veninde i chok over aflyst bryllup

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Caroline Wozniackis veninde Malou Ejdesgaard havde fået invitationen til brylluppet i New York.

Caroline Wozniackis tennis-veninde Malou Ejdesgaard er ligeså chokeret som alle andre, der var inviteret til bryllup hos Caroline Wozniackis og Rory Mcllroy.

Det var BT, der i går gjorde Malou Ejdesgaard opmærksom på, at hun alligevel ikke skal til veninden Carolines bryllup. Og hun havde svært ved at tro på, hvad hun hørte:

-Hold da fast. Står der det? Lød hendes reaktion, da BT læste pressemeddelelsen højt for hende.

-Jeg kan ikke rigtig forstå det. Jeg er nok lige så overrasket som alle andre, siger hun.

Havde fået bryllupsinvitationen

Hun er en af de mange, der forleden dag modtog bryllupsinvitation til Caroline Wozniackis og Rory Mcllroy, men i går oplyste den kommende gom, at han havde fået kolde fødder, hvilket kommer helt bag på Malou Ejdesgaard.

- Jeg havde på ingen måde nogen følelse af, at noget skulle være galt, siger Malou Ejdesgaard, der fornyligt sms´ede med Caroline Wozniacki.

- Hun virkede meget glad, siger Malou Ejdesgaard.

Også Ekstra Bladet har nu haft fat i Malou Ejdesgaard, der fortæller, at hun har forsøgt at få fat i Caroline, men uden held.

 - Jeg vil ikke sige så meget, for jeg har ikke kunnet få fat i Caroline. Men jeg er lige så meget i chok som alle andre. Det må jo være noget, der er sket hurtigt og pludseligt. Men som sagt ved jeg ikke noget om baggrunden, siger hun til avisen.

Caroline Wozniacki og Rory Mcllroy skulle have været gift ved et stort anlagt bryllup i New York den 9. november. I går valgte 25-år Rory Mcllroy at hæve forlovelsen med den begrundelse, at han alligevel ikke var klar til det ansvar, som ægteskabet indebærer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden