Casper Elgaard på bryllupsrejse

Casper Elgaard og Lise Marie

Casper Elgaard og Lise Marie

Foto: Privat
Efter Vild med dans-sejren har Casper taget hul på et nyt eventyr i Thailand. Sammen med hustruen er han på forsinket bryllupsrejse.
Efter en lang flyvetur til Thailand kunne Casper Elgaard sætte sine trætte dansefødder i det varme sand dagen efter finalen og nyde Phukets skønne, hvide strande i selskab med hustruen Lise Marie.
 
- Min største belønning er denne bryllupsrejse med min kone. Nu er det hendes tur til at blive forkælet, og jeg glæder mig til, at vi bare kan være sammen, siger Casper, der har fået stor støtte fra Lise. Hun har bakket ham op derhjemme og troligt siddet i studiet hver fredag.
 
De første dage har vi brugt på at ligge ved stranden og poolen, sejle, snorkle, få massage, spise god, thailandsk mad. Vi har bare nydt, at der ikke har været alt muligt, at vi har skullet nå. Og så har vi selvfølgelig nydt at være sammen, det er jo ved at være længe siden, vi har haft en hel weekend bare os to.
 
Forleden tog Lise og Casper tidligt af sted om morgenen på bådtur ud til bountyøen Koh Tapu - også kaldet James Bond øen, idet scener fra "Manden med den gyldne pistol" blev optaget her.
 
- Vi nyder det. Det er et rent paradis, siger Casper Elgaard til BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden