19. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Casper U. er så glad for støtten

Casper U. Mortensen
Casper U. Mortensen
Foto: Aller Foto
Midt i coronakrisen, der giver mange store udfordringer, takker håndboldstjernen Casper U. Mortensen for støtten, da han var helt nede på grund af en alvorlig skade.

Håndboldspilleren Casper U. Mortensen træner hårdt hjemme i stuen i sit hjem i Barcelona i Spanien, hvor man i denne tid skal holde sig indenfor på grund af coronakrisen.

Casper U. Mortensen tænker tilbage

Midt i denne udfordrende tid tænker Casper U. tilbage på en tid, der også bød på store personlige udfordringer i forbindelse med en karrieretruende knæskade.

Dybt taknemmelig

Han fortæller på de sociale medier, at han brugte 11 ud af 12 måneder i 2019 på genoptræning, og at han måtte gennem to knæoperationer, før han kunne gøre comeback for sin klub FC Barcelona.

Casper benytter nu igen lejligheden til at udtrykke, at han er dybt taknemmelig for de mennesker, der har støttet ham gennem den proces, og han sender en særlig tak til sin klub og arbejdsgiver FC Barcelona.

Stine Bjerre bakkede op

Klubben, kammeraterne og familie samt i høj grad hans elskede Stine Bjerre Mortensen har bakket ham op hele vejen, ligesom mange fans har sendt Casper U. Mortensen motiverende ord undervejs på de sociale medier.

For det siger Casper - tusind tak!

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb16-forsider_5.jpg

Læs mere om: