31. dec. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Cathrine Laudrup-Dufour og familien glæder sig vildt: Har aldrig prøvet det før på den måde

Cathrine Laudrup-Dufour
Cathrine Laudrup-Dufour
Foto: Kaspar Wenstrup
For Cathrine Laudrup-Dufour og hendes Rasmine er det snart tid til at tage hul på et spændende nyt år. For Cathrine er der allerede gang i forberedelserne til årets helt store begivenhed.

Dressurrytteren Cathrine Laudrup-Dufour har haft et forrygende år, der har budt på store sportslige resultater og på et bryllup.

Nu nyder hun tilværelsen med sin elskede Rasmine og deres heste på gården ved Fredensborg, og snart tages der hul på et 2024, som kan blive helt vildt.

Laudrup-Dufour glæder sig til oplevelsen i Frankrig

Cathrine skal ifølge planen deltage i De Olympiske Lege i Paris til sommer, og dressurkonkurrencen afvikles i historiske omgivelser ved Versailles Slottet.

– Indtil videre ser det fuldstændig sindssygt ud. Dem der kommer med, må lige nive sig i armen, siger Laudrup-Dufour til BILLED-BLADET og fortsætter.

– Jeg håber naturligvis, at nogle af de mennesker, jeg har nær, skal med til OL. Jeg ved allerede, at en hel del af min familie har købt billetter og sikret sig hotel og alt sådan noget. Man skal være ude i god tid. Men det bliver også noget specielt, fordi det har jeg ikke prøvet før på den måde. En ting er ens meget nære, men også det generelt at have danskere omkring sig i bybilledet tror jeg bliver ganske, ganske særligt.

Læs mere om: