9. apr. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Chefen løfter sløret for Vingegaards hemmelige våben: Jonas har en stærk kvinde bag sig!

Trine og Jonas
Trine og Jonas
Foto: Rene Schütze
De seneste dage har igen vist hele verden, at Jonas Vingegaard er en cykelrytter ud over det sædvanlige. Men hvordan kan Jonas være så god? En af årsagerne kommer Vingeggaard sportsdirektør med.

Danmarks vilde cykelhelt Jonas Vingegaard har kørt sig til tops i etapeløbet Baskerlandet Runbdt, og snart går han i gang med at geare lidt ned for løbsaktiviteten, og i stedet rettes der fokus mod sommerens store udfordring Tour de France.

Vingegaard har været vanvittig stærk i Baskerlandet Rundt, og forleden løftede hans chef, sportsdirektør for Jumo-Visma-holdet Frans Maasen lidt af sløret for den slet skjulte hemmelighed bag Vingegaards succes.

Trine betyder alt for Jonas Vingegaard

– Han har en stærk kvinde bag sig, og hun skal have meget af æren for den position, han befinder sig i, siger Maasen ifølge Ekstra Bladet, og Vingegaards chef understreger desuden, at han anser Trine for at være en vigtig del af Jumobo-Visma-holdet.

Efter Baskerlandet Rundt skal Jonas Vingegaard holde pause fra store løb.

En af årsagerne til, at Vingegaard ikke skal køre de store forårsklassikere er ifølge Maasen for, at han kan bruge tiden på Tour de France-forberedelse samt for at han kan få lidt tid med familien inden den hektiske sommer.

Maasen understreger, at det er vigtigt for Jonas at have tid med familien.

– Cykling er vigtigt, men rytterne skal være på 100 procent, og for Jonas er familien meget vigtig.

Læs mere om: