Chok for VM-helt: Drømmen er knust

Anders Zachariassen

Anders Zachariassen

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Han var en af de solide støtter i forsvaret under håndbold-VM i Egypten, hvor Danmark vandt guld. Nu har et alvorligt uheld ødelagt resten af året for Anders Zachariassen.

Håndboldlandsholdsspilleren Anders Zachariassen står foran et helt års pause fra al håndbold, efter han har pådraget sig en meget alvorlig knæskade.

Den nykårede VM-guldvinder Anders Zachariassen kom galt af sted, da han fredag var på banen for sin fynske klub GOG i den danske liga mod Ribe-Esbjerg.

Anders Zachariassen i smerter

Efter et alvorligt og meget uheldigt sammenstød måtte Zachariassen, som er lidt af en jernmand, hjælpes fra banen, og han var i store smerter.

De første meldinger var ikke gode, og ifølge TV2 Sport og GOG's hjemmeside er det nu bekræftet, at Anders Zachariassen har pådraget sig en korsbåndsskade, som vil holde ham ude i minimum et år, efter han er blevet opereret.

Bærende kraft til VM

Anders Zachariassen var med, da Danmark i januar genvandt VM i Egypten.

Siden har han sammen med sine fynske holdkammerater fra GOG, heriblandt Mathias Gidsel og Morten Olsen, været igennem et travlt februarprogram, der både har budt på kampe i den danske liga samt i European League.

OL-drømmen knust

Zachariassens korsbåndsskade betyder, at hans drøm om at deltage i og vinde guld ved sommerens Olympiske Lege i Tokyo i Japan er helt og aldeles knust.

Han når ikke at blive klar til Legene i Tokyo, som afvikles fra sidst i juli og et stykke ind i august

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden