Tirsdag, 14. december 2021 - af Ulrik Ulriksen

Christian Eriksen fulgtes med sin Sabrina på svær dag

Christian Eriksen og Sabrina
Christian Eriksen og Sabrina
Foto: Lars H. Laursen
På en meget trist dag i Odense Domkirke tog famlie og venner afsked med fantastiske Lars Høgh, der gik bort onsdag efter flere års kamp mod sygdom.

Fodboldhelten Christian Eriksen var blandt de mange profiler, der tog afsked med en mindst ligeså så stor fodboldlegende, Lars Høgh, der tirsdag eftermiddag blev bisat fra Odense Domkirke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Højtideligheden i kirken var ekstremt føelsesladet og smuk, og efter bisættelsen var de mange deltagere tydeligt berørte.

Christian Eriksen sagde farvel

Naturligvis var det først og fremmest Lars Høghs famlie, som var ramt på den svære dag, men også alle andre deltagere var berørt af det svære farvel til Lars Høgh, der gik bort alt for tidligt i en alder af bare 62 år.

Christian Eriksen har selv oplevet livets barske side i løbet af dette år, og Christian var både ved ankomsten til kirken og umiddelbart efter mærket af situationen og af tabet af en god ven.

Lars Høgh var tilknyttet herrelandsholdet i fodbold i flere sæsoner, og selvom han var målmandstræner, så var han også en god støtte for alle andre spillere på landsholdet.

Christian sammen med Sabrina

Denne sommer var Høgh en fremtrædende del af ledergruppen bag herrelandsholdet, der var et hit ved EM-slutrunden.

På vej hjem fra den kirkelige højtidelighed for Lars Høgh fulgtes Christian Eriksen med sin elskede Sabrina, som han bor sammen med i Odense, når parret ikke er i Italien, hvor Eriksen stadig er på kontrakt i storklubben Internazionale i Milano.

Mens han er i Odense, træner Eriksen i sin gamle klub Odense Boldklub, OB, hvor afdøde Lars Høgh er legenden over alle med hele 817 kampe for klubbens førstehold.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden