Torsdag, 16. december 2021 — af Ulrik Ulriksen

Christian Eriksen og Sabrina er klar til et nyt liv

Sabrina og Christian Eriksen
Sabrina og Christian Eriksen
Foto: Lars H. Laursen
Ifølge italienske medier er den danske fodboldspiller Christian Eriksen snart fri af sin kontrakt med storklubben Inter, og dermed kan Eriksen og hans familie for alvor tage hul på et nyt kapitel.

Christian Eriksen og den italienske storklub Internazionale fra Milano er ifølge flere anerkendte sportsmedier nået til enighed om at ophæve den danske stjernespillers kontrakt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian Eriksen skal videre

Det melder La Gazzetta dello Sport samt flere kendte italienske sportsjournalister.

Det er lidt over et halvt år siden, at Christian Eriksen senest var i kamp.

Det var i Parken i EM-kampen mod Finland, hvor han faldt om med hjertestop.

Spiller med hjertestarter

Heldigvis ser alt nu ud til, at Christian Eriksen er klar til at fortsætte sin karriere, men det bliver altså ikke i Italien, da det italienske fodboldforbund ikke vil tillade spillere at gå på banen med en hjertestarter, ICD-enhed, som Eriksen har fået indopereret.

På det seneste har Christian Eriksen og hans kæreste Sabrina og parrets børn opholdt sig i deres hus i Odens på Fyn, og Christian har trænet på den lokale klub OB’s anlæg med en personlig træner ved sin side.

Der spekuleres i, at Eriksen måske vender tilbage til sin ungdomsklub OB eller måske tager en ny tørn for sin tidligere hollandske klub Ajax Amsterdam, der allerede har en spiller i truppen med en indopereret hjertestarter.

Nyt kapitel

Christians gamle holdkammerat Daley Blind, der også er hollandsk landsholdsspiller, spiller topfodbold i Ajax Amsterdam med en ICD-enhed i brystet.

Meget ser nu ud til, at Christian Eriksen og hans kæreste Sabrina kan få styr på deres families fremtid og Christian karriere og dermed tage hul på et nyt kapitel af deres liv sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden