Tirsdag, 29. marts 2022 — af Lene Skriver Bak

Christian Eriksen: Sådan bliver det at vende tilbage til Parken

Christian Eriksen.
Christian Eriksen.
Foto: Anders Kjærbye / dbufoto.dk
Christian Eriksen er tilbage på det danske landshold og kan tirsdag aften vende tilbage til Parkens græs for første gang siden sommerens kollaps.

Christian Eriksen gjorde lørdag comeback på det danske landshold efter sommerens uhyggelige kollaps.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den danske landsholdsstjerne kom på banen ved anden halvlegs start i venskabskampen mod Holland og scorede et mål efter blot et minut og 50 sekunder.

Trods målet blev det til et nederlag på 4-2 til det danske hold, der nu skal forsøge at rejse sig igen mod Serbien i Parken tirsdag aften.

Og netop i Parken kan det blive helt specielt for Christian Eriksen, der ikke har spillet på Parkens grønsvær siden han kollapsede under kampen mod Finland ved sommerens EM-slutrunde og fik en hel nation til at holde vejret.

- Det bliver da rørende, uden tvivl. Det bliver da meget specielt at komme tilbage, siger Christian Eriksen til Herrelandsholdets instagramprofil, hvor han også understreger, at comebacket i Parken har en særlig betydning for ham:

- Det bliver meget emotionelt, men også noget, jeg ser frem til. At få bevist, at det hele er godt og jeg er kommet ovenpå igen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden