23. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Christina Roslyng har fået nyt job

Christina Roslyng og Lars Christiansen
Christina Roslyng og Lars Christiansen
Foto: Thomas Laursen
Efter mange år væk fra elitehåndbold er Christina Roslyng tilbage på det danske kvindelandshold - denne gang som Team Manager.

Den tidligere håndboldspiller Christina Roslyng har vundet blandt andet OL med kvindelandsholdet, og nu skal hun atter være med til forhåbentlig at vinde medaljer hjem til Danmark.

Denne gang skal hun dog gøre det fra bænken, for 41-årige Christina Roslyng har fået nyt job.

Christina Roslyngs landsholdskarriere

Hun er blevet Team Manager og bliver dermed en del af ledelsen på det danske kvindelandshold. Det skriver Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Christina Roslyng har spillet 129 landskampe og scoret 299 mål for det danske kvindelandshold, og hun glæder sig til igen at blive en del af holdet.

”Opgaven som Team Manager er vildt spændende. Her kan jeg kombinere min erfaring fra min egen aktive karriere som spiller med min erfaring fra det civile liv inden for både HR og ikke mindst sportspsykologi i blandt andet Team Danmark-regi. Jeg brænder for at udvikle mennesker, og derfor ser jeg også frem til igen at blive en del af et præstationsmiljø, hvor jeg kan sætte mine kompetencer i spil i forhold til spillerne og resten af ledergruppen,” siger Christina Roslyng i en pressemeddelelse.

Gift med håndboldhelt

Det er ikke kun på håndboldbanen, hun har imponeret, for også på dansegulvet har Christina Roslyng vist flotte takter. Hun vandt tredje sæson af ”Vild med dans” i 2006.

Privat danner Christina Roslyng par med Lars Christiansen, der i mange år var en del af det mandlige håndboldlandshold.

Læs mere om: