24. jan. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Claus Møller Jakobsen: Andrea og jeg husker at være kærester

Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph ved Elle Style Awards 2014. 
Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph ved Elle Style Awards 2014.
Foto: Hanne Juul
TV 2’s håndboldekspert Claus Møller Jakobsen er gift med den tidligere ”Vild med dans”-vært Andrea Elisabeth Rudolph. Og de er gode til at huske tosomheden i forholdet.

Håndboldeksperten Claus Møller Jakobsen er en travl mand. VM er på hjemmebane, og Claus arbejder på højtryk i TV-studiet.

Han har derfor netop nu base i Herning. Men normalt har han base sammen med sin hustru, Andrea Elisabeth Rudolph, som han blev smaskforelsket i tilbage i 2012.

Parret har drengene Alfred, 3, og Arthur på 22 måneder. Og fra et tidligere forhold har Claus Oskar på 11 og Alma på 6. Andrea har Isolde på 12 år.

Husker tosomheden

Parret er gode til at huske at være kærester. For med travle arbejdskalendere til dagligt, kan det nemt ende i ”leverpostej”, som Claus kalder det.

- Vi har nogle fantastiske forældre, som gerne vil passe børnene en weekend. Så er vi gode til at lave en "get away". Enten på et kroophold eller et smut til Barcelona eller London. Få noget god mad og rødvin og bare kigge hinanden i øjnene, fortæller Claus.

Du kan læse det store interview med Claus Møller Jakobsen i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 24. januar. Her fortæller han om kommentatorjobbet på TV 2, og hvordan han og Andrea får familielivet til at gå op, når Claus arbejder under slutrunder.

Læs mere om: