1. feb. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Claus Møller Jakobsen: Fik særlig besked fra Mathias Gidsels mor

Lasse Andersson, Niklas Landin og Mathias Gidsel
Lasse Andersson, Niklas Landin og Mathias Gidsel
Foto: Ritzau Scanpix
Efter VM-sejren fik håndbold-ekspert Claus Møller Jakobsen en særlig besked fra Mathias Gidsels mor.

Søndag aften var en aften af de helt store for de danske håndboldhelte og de mange fans, der gennem ugerne har fulgt med hjemme foran fjernsynet.

Det var også noget ganske særligt for det unge stortalent Mathias Gidsel, som nu kan kalde sig for verdensmester.

Det er kun få måneder siden, han spillede sin første landskamp, men den manglende erfaring lod han sig ikke mærke med under slutrunden, hvor han gang på gang imponerede med sin hurtighed og mange mål.

Også udlandet har fået øjnene op for det danske spiller, og han endte også med at få en velfortjent plads på VM’s All Star-hold.

Han og resten af holdet har måttet undvære familie og fans under slutrunden på grunda af corona, men da sejren var i hus og festen skulle begynde, sendte Mathias Gidsels mor, Helle Gidsel, en særlig besked til TV 2’s håndboldekspert Claus Møller Jakobsen.

- Hans søde mor, som jeg kender, har skrevet en besked til mig om, at jeg skal hilse mini, fortalte Claus Møller Jakobsen, mens han og Morten Ankerdal ventede på, at spillerne kom ud til bussen, som søndag aften skulle køre dem tilbage til hotellet.

Claus Møller Jakobsen har spillet i Skjern Håndbold, hvor Mathias Gidsels mor har arbejdet i flere år, og han kender derfor også Mathias Gidsel.

Det var også tydeligt, da stortalentet kom ud fra hallen. Spillere og mediefolk har været i samme coronaboble under hele slutrunden, så da Claus Møller Jakobsen fik øje på Mathias Gidsel, fik han et langt og kærligt kram, inden turen gik videre mod hotellet og VM-festen.

Læs mere om: