19. jul. 2018
Af John Lautrup

Cykelstjernen Jakob Fuglsang: Min kones opbakning betyder alt

Jakob Fuglsang og Loulou Fuglsang.
Jakob Fuglsang og Loulou Fuglsang.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Jakob Fuglsang kan takke sit lidt reserverede jyske sind for, at hustruen Loulou Fuglsang i sin tid faldt for den danske Tour de France-rytter.

Den danske cykelstjerne Jakob Fuglsang troede ikke, han havde en jordisk chance, da han for syv år siden mødte den ni år yngre Loulou. Så han turde end ikke gøre tilnærmelser til den smukke Luxembourg-pige.

Men det gjorde hun, og selv om hun kun var 16 år, blev de hurtigt et par. Nu er de gift, er blevet forældre til den etårige datter Jamie Lou og har ikke fortrudt et sekund.

- Loulou har betydet og betyder rigtig meget for min udvikling. Og den opbakning, jeg får fra hende, er enestående. Jeg ved, at hun er så stærk, at hun nok skal klare den, når jeg ikke er hjemme. Jeg behøver ikke være bange, hvilket er vigtigt, når man er så meget væk, siger Jakob Fuglsang til BILLED-BLADET.

I disse uger prøver den 33-årige cykelrytter at køre sig til en podieplacering i årets Tour de France.

Kæresten opgav en modelkarriere

Loulou Fuglsang opgav en modelkarriere for ægteskabet med sin danske mand. Hun faldt for hans hemmelighedsfulde aura.

- Jakob har altid haft en mystisk side, som jeg godt kan lide. Han var ikke den lette løsning. Han var en udfordring og er det stadigvæk nogle gange, siger hun og tilføjer:

- Han holder en masse tanker for sig selv, men det er det, der gør, at det bliver ved med være interessant hele tiden at lære hinanden bedre at kende.

Læs et stort interview med parret i BILLED BLADET, der er på gaden torsdag den 19. juli.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb29-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 29, 2018

Læs mere om: