15. nov. 2022
Af Karina Didriksen

Daniel Svensson skal snart være far: Ramt af kræft for tredje gang

Daniel Svensson.
Daniel Svensson.
Foto: Jesper Sunesen
Håndboldeksperten Daniel Svensson fik et chok, da han i forbindelse med en indlæggelse i sommer fik konstateret kræft for tredje gang.

40-årige Daniel Svensson har været igennem en voldsom periode i sit liv.

I et opslag på Instagram fortæller TV 2’s håndboldekspert, at han i sommer fik konstateret kræft for tredje gang.

Det sker, efter at han i oktober afslørede den glædelige nyhed om, at han og kæresten Caroline i foråret 2023 skal være forældre for første gang.

- Tredje gang er ikke lykkens, men SIDSTE gang! Nu gider jeg nemlig ikke mere. Slut!, skriver Daniel Svensson i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Har været heldig

Daniel Svensson blev i maj indlagt på hospitalet med en perforeret blindtarm, og under en scanning opdagede lægerne, at der sad noget på hans nyre. Det viste sig at være en tumor.

- Sommeren bød på mange oplevelser. En af dem var en kræfttumor på min højre nyre. Heldigvis opdaget tidligt, takket været min blindtarmsoperation. Derfor kunne jeg nøjes med at få fjernet en indkapslet tumor på 3x3 cm og slippe for yderligere behandling, skriver Daniel Svensson på Instagram.

Her har han delt en række billeder, hvor man blandt andet kan se arrene på hans mave.

Den tidligere håndboldspiller blev ramt af lymfekræft i 2013 og igen i 2016. Efter endnu en hård omgang oplyser han, at han nu har det godt og står tilbage med en følelse af at være utrolig heldig.

Læs mere om: