15. apr. 2021
Af Christinna Braun

Dansk håndboldstjerne indstiller karrieren: Det skal han nu

Jesper Nøddesbo
Jesper Nøddesbo
Foto: Lars H. Laursen
Den danske håndboldspiller Jesper Nøddesbo indstiller karrieren.

Det er over tyve år siden, den danske håndboldspiller Jesper Nøddesbo fik ligadebut, og siden har han brilleret på håndboldbanen både på klubhold og ligahold og ikke mindst på landsholdet.

Men nu er det slut.

Den 40-årige Jesper Nøddesbo indstiller karrieren. Det skriver hans klub Bjerringbro-Silkeborg på deres hjemmeside.

Hopper af håndboldtoget

Jesper Nøddesbo stopper sin håndboldkarriere til sommer, når denne sæson er slut.

På Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside skriver Jesper Nøddesbo et langt poetisk skriv om tiden, der venter ham – udenfor håndbold. ”Jesper Nøddesbo hopper af håndboldtoget”, lyder overskriften til håndboldspillerens fine skriv, som du kan læse ved at klikke her.

Bliver håndboldekspert

Han lægger dog ikke helt håndbolden på hylden. Samme dag som nyheden om hans stop som professionel håndboldspiller, blev det meldt ud, at Jesper Nøddesbo skal være håndboldekspert til sommerens OL.

Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen fortæller Jesper Nøddesbo om sit exit som professionel håndboldspiller.

- Jeg har brugt lang tid på at forberede mit karrierestop. Da jeg tog hjem fra Barcelona, var det et skridt i den retning, og det har længe været en afklaringsprocess i forhold til, hvad der er af energi på den anden side af min aktive karriere. Der har været en form for frygt forbundet med det tomrum, der nemt kan opstå, når man som sportsudøver stopper, men timingen er den rette nu, siger Jesper Nøddesbo i pressemeddelelsen og tilføjer, at han glæder sig til sin nye rolle som håndboldekspert hos Discovery.

Jesper Nøddesbo er gift med Rikke, og sammen har de døtrene Vida og Luna.

Læs mere om: