13. jul. 2023
Af Caroline Andersen

Dansk sportsstjerne knust: Går glip af VM

Ida Karstoft
Ida Karstoft.
Foto: Claus Fisker
Den danske sportsstjerne Ida Karstoft har delt triste nyheder.

Den danske sprinter Ida Karstoft har trænet intensivt på at skulle løbe til VM i atletik til august.

Men nu må den danske sportsstjerne melde afbud på grund af en skade i akillessenen. Det skriver Ida Karstoft på Instagram.

– Det er den sværeste beslutning, jeg har været nødt til at træffe indtil videre, og jeg håber bare, at det er den rigtige, skriver Ida Karstoft på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

Ida Karstoft har haft bedring med sin akillessene, men fordi sportsstjernen er bange for et tilbageslag, har hun valgt at melde fra til VM, for at kunne præstere til OL til næste år.

– Jeg er nødt til at se på det større billede. OL er næste år, og jeg skal sætte mig selv i den bedste situation for at være klar til dette og kunne præstere mit bedste! Derfor har vi besluttet at afslutte sæsonen, før den overhovedet er startet, skriver hun på Instagram, hvor hun også tilføjer, at hun er knust, frustreret og utrolig ked af det.

Men Ida Karstoft ser allerede frem til det kommende år, hvor hun vil prøve at jagte nye mål og medaljer.

– Jeg tager en mental og fysisk pause i et par uger, før jeg vender tilbage til at arbejde hårdt mod et spændende næste år, hvor jeg vil komme tilbage sund og stærkere end nogensinde!, afslutter Ida Karstoft i opslaget, hvor hun har fået mange rørende kommentarer med på vejen.

Læs mere om: