10. feb. 2015
Af Karina Didriksen

David Beckham fejrer jubilæum som ambassadør: Mine børn skal være stolte

David Beckham på Filippinerne i 2014.
David Beckham på Filippinerne i 2014.
Foto: UNICEF
Fodboldstjernen har 10-års jubilæum som UNICEF-ambassadør, og i den forbindelse har David Beckham stiftet en fond, som skal hjælpe børn verden over.

Det er ikke kun David Beckhams egne børn, som får den tidligere fodboldspillers kærlighed at føle, men også børn verden over.

Den britiske sportsstjerne kan nemlig fejre 10-års jubilæum som ambassadør for børneorganisationen UNICEF, og i den forbindelse har han valgt at stifte en ny fond, som skal beskytte børn mod farer.

Fonden har fået navnet "7", der er nummeret på David Beckhams spilletrøje fra tiden i England og på Manchester United F.C.

LÆS OGSÅ: Victira Beckham bliver goodwill-ambassadør for FN

David Beckham vil gøre en forskel

- Alt, jeg har lavet - min fodboldkarriere og min familie - har ført til dette punkt. Det her er tidspunktet, hvor jeg kan gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe børn over hele verden. Det er noget, som jeg gerne vil have, at mine egne børn skal være stolte af, siger David Beckham i en pressemeddelelse fra UNICEF.

I februar 2014 var sportsmanden på Filippinerne som ambassadør for UNICEF for at møde en gruppe børn, som havde overlevet tyfonen Haiyan.

Besøget berørte ham dybt, og han ønsker derfor at gøre en forskel for mange andre børn, som har brug for hjælp.

LÆS OGSÅ: David Beckham hylder dronningen

Læs mere om: