Derfor hyldede Kasper Schmeichel sin elskede Stine

Foto: Claus Fisker
Til årets store sportsfest i Herning blev Kasper Schmeichel hyldet som Danmarks bedste fodboldspiller. Kasper hyldede samme aften sin elskede kone Stine i en helt særlig anledning.

Kasper Schmeichel er en fantastisk fodboldmålmand, og han vandt derfor fortjent prisen som Årets bedste mandlige fodboldspiller ved Sport 2019-showet lørdag den 4. januar i Boxen i Herning.

Sendte Stine kærligt blik

Kasper blev hyldet af publikum, og han benyttede taletiden på scenen til med søde ord og et kærligt blik at ønske sin jordemoderuddannede kone Stine tillykke med fødselsdagen foran de mange tilskuere og de mange seere, som fulgte med i transmissionen lørdag aften på DR1.

Kasper og Stine sad ved godt bord

I salen sad Kasper, 33, og Stine, 35, godt ved et bord sammen med Peter Schmeichel samt Lars og Tine Høgh og TV2-værtern Lasse Sjørslev, som er gift med Sport 2019-showets ene vært Josefine Høgh.

Efter showet var ovre fejrede Kasper og Stine deres fælles fine aften.

Foto: Claus Fisker

Særlig fødselsdagsfest

Det blev en helt særlig fødselsdagsfest for Stine, der selv gav udtryk for, at hun var glad for at fejre dagen i godt selskab med først og fremmest Kasper men også sangeren Lukas Forchhammer fra bandet Lukas Graham og mange, mange andre gode navne.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Til afterparty med vennerne

Til Sport 2019-afterparty gav Stine og Kasper Schmeichel den gas i selskab med Josefine Høgh og Lasse Sjørslev samt Lars og Tine Høgh og Kaspers far Peter Schmeichel, hvilket Stine dokumenterede fint på de sociale medier.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden