10. jul. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Det bliver så spændende: Stjerner ventes at være på tilskuerpladserne til Holger Rune-gyser i aften

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Ritzau/Scanpix
Der er lagt op til et nyt tennisdrama, når Holger Rune i aften er på græs i Wimbledons ottendedelsfinale, hvor han brager ind i sprængfarlig bulgarer.

Danmarks tennisfænomen Holger Rune er et hit i Wimbledon-turneringen, hvor han har spillet sig frem til fjerde runde – ottendedelsfinalen.

Nu flytter Holger fra bane 3 til et af anlæggets to store baner, bane 1, når han i aften står overfor Grigor Dimitrov fra Bulgarien.

Flytningen til den store arena vækker ifølge Ekstra Bladet jubel i Holger Rune-lejren.

En af årsagerne er, at man på bane 1 kan rulle tag over banen, og det betyder, at Holger Rune slipper for afbrydelser i løbet af kampen, hvis det skulle dryppe lidt fra oven.

Den erfarne bulgarer Grigor Dimitrov kan vise sig at være en farlig modstander for Holger, for græsset, der spilles på i Wimbledon-turneringen, ligger ekstremt godt til ham.

Holger Rune får god opbakning

Holger kan med stor sandsynlighed i aften vente at få opbakning fra en del danskere på tilskuerpladserne, og måske endda et par danske stjernenavne.

Tidligere i turneringen har både Lasse Sjørslev og Josefine Høgh samt den danske fodboldtræner Thomas Frank været et smut forbi for at se toptennis med Holger Rune.

Holger Rune server og smasher for at nå kvartfinalen i Wimbledon-turneringen fra omkring klokken 19.00 i aften.

Læs mere om: