18. jan. 2024
Af Sofie Nymand

Det havde en speciel plads i hans hjerte: Håndboldspiller Morten Olsen bestjålet under kamp

Morten Olsen under VM i 2019
Morten Olsen under VM i 2019
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Håndboldspilleren udlover nu en dusør i håbet om, at han kan få det tilbage.

Der ventede håndboldspilleren Morten Olsen et ubehageligt syn, da han tirsdag aften vendte tilbage til omklædningsrummet efter en kamp.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Under kampen fik Bjerringbro-Silkeborg-spilleren stjålet sit ur. Uret havde han lagt i sin toilettaske, som lå gemt i bunden af sportstasken:

– Jeg kommer tilbage efter opvarmningen, og så ser jeg, at min toilettaske står åben, fortæller Morten Olsen.

Der er tale om et ur om et Rolex Deepsea-ur. Udover at uret i dag har en værdi på ca. 100.000 kroner, har det tilmed stor affektionsværdi for Morten Olsen. Uret fik han i forbindelse med håndboldherrernes sejr ved OL i Rio i 2016, og det har derfor en inskription med OL-ringe og teksten ’Rio 2016’.

– Jeg er utrolig ked af at have mistet uret. Vi fik at vide, at både den ene hal og omklædningsrummene blev låst af. Ellers havde jeg selvfølgelig ikke ladet det ligge der, forklarer Morten Olsen til avisen.

Ifølge direktøren for Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schou, er det standardprocedure, at spiller lægger deres værdigenstande i omklædningsrummet. Det fortæller han til TV 2.

Morten Olsen havde i tankerne, at uret skulle gå i arv til børnene. Og det håber han stadig kan lade sig gøre. Han udlover nu en dusør på 5000 kroner i håb om, at dem som ved noget vil hjælpe ham med at skaffe uret tilbage. Eller hvis den, der har taget det, fortryder.

Læs mere om: